keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kuhaa uudella tavalla

Lauantaisten rapukekkereiden pääruokana oli kuhaa. Villa Sandissa on pari leikekirjaa sisältäen vuosien varrella kerättyjä kesäisiä reseptejä ja sieltä löytyi seuraava idea, alunperin jostain ruotsalaisesta ruokalehdestä (kuten niin moni muukin Villa Sandin resepteistä).


Leikkasin kunkin kuhafileen kahteen osaa. Palojen päälle sivelsin punaista pestoa (suoraan purkista, tällä kertaa italialaista; paprikaa, valkosipulia ja mozzarellaa sisältävää). Sitten kaksi palaa päällekkäin ja ympärille parmakinkkua. Grilliin kunnes kaunis väri molemmin puolin ja kala kypsää. Kastikkeeksi laitoin kattilaan pari lusikkallista samaa pestoa ja purkin kermaa, kiehauttelin kunnes vähän sakeni. Lisukkeeksi kiinalainen vieraamme wokkasi broccolia, kukkakaalia ja papuja valkosipulin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti