maanantai 30. elokuuta 2010

Vuohenjuustoinen viikonloppu

Tuntuu olevan niin että kun ei muuta perjantai-illan herkkua muistu mieleemme, niin meillä tarjotaan lämpimiä voilepiä vuohenjuustokuorrutuksella. Niin viime perjantainakin. Chevren alta löytyi tomaattipyreetä, pestoa, serranokinkkua ja tomaattia. Hyvää, vaikkakin aika suolaista; kinkun ja juuston yhteinen suolamäärä muistutti ruotsalaista standardia, ei meidän normaalia liki suolatonta ruokavaliota.

Ja lauantainakin vuohenjuustoa löytyi lautaselta. Sillä kertaa alkuruokana persikan päällä. Kesällä tarjoan usein kuohuviinin seurana patonkin päällä mansikoita ja chevreä (lämpiminä nekin leivät), nyt kun mansikka-aika ohi käytin persikoita. Ei hassumpi yhdistelmä sekään, vaikka mansikat pysyykin suosikkinani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti