Pilko sopivia kasviksia suikaleiksi/paloiksi. Meillä tällä kertaa porkkanoita, kukkakaalia, papuja ja tomaatteja (poistin siemenet). Freesaa hetki voissa/öljyssä. Lisää suolaa, pippuria, kasvislientä ja tilkka kermaa. Keitä kokoon ja lisää kermaa (taisi mennä n 2 dl kaiken kaikkiaan meille kahdelle). Anna kiehua hetki lisää että sakeutuu, mutta ei niin pitkään että kasvikset menevät liian mössöksi. Parasta al dente, kuten pastakin. Siitä kun laitoin pannun liedelle meni n 5 min että soosi oli lautasella. Nopeaa.
Tarjoile pastan kera.
Elokuun ruokahaasteen aiheena on herne (http://kurpitsamoska.livejournal.com/103258.html). Siihenkin olisi idea valmiina, tosin en tiedä jos tarpeeksi 'oikeaoppinen', herne kun ei siinä ole pääosassa. Pitää katsoa jos tulee tehtyä ennen haasteen sulkeutumista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti