tiistai 29. marraskuuta 2011

Katkarapu-muikunmäti-lohi-pasta tillikastikkeella

Ruoanlaittoinspis ollut vähissä ja se näkyy Villa Sandissakin. Viimeksi sunnuntaina oli tosi vaikea keksiä mitään mikä maistuisi. Lopulta päädyin pastaan ja hyvä niin. Tämä yhdistelmä sai selkeästi hyväksytyn arvosanan sekä meiltä että nuoremmalta sukupolvelta.

Raaka-aineet:
pastaa, katkarapuja, graavattua lohta, muikunmätiä, tilliä, kermaa, ranskankermaa, kasvisfondia

Kastike: Silppua pari desiä tilliä erittäin hienoksi. Kiehauta 2 dl kermaa, 1 dl ranskankermaa, tilkka kasvisfondia. Lisää tilli ja sekoita.

Leikkaa lohisiivut suikaleiksi. Kuumenna ne ja katkaravut nopeasti paistinpannulla.

Kokoa ateria lautasille. Pastan päälle kastiketta, katkarapuja, lohta ja mätiä.

Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti