Lauantaina ostettiin ahvenia ja tarkoitus oli tehdä kalanyttejä parsan seuraksi. Kun sitten ruoanlaittoa aloitellessa avasin jääkaapin niin silmiin sattui se liika tomaatti-valkosipuli-basilika-punasipuli-oliivöljy-balsamico-suola-mustapippuri-sekoitus. Joten ahvenet alumiinifolion päälle, niille yrttistä tuorejuustoa ja sitten tomaattisekoitus.
Folio nyytiksi, grilliin. Olivat varmasti parempia kuin alkuperäinen suunnitelma joka käsitti vain tuorejuuston maunantajana. Nautittiin grillatun parsan kera.
Ne bruschetat olivat perjantain alkuruoka. Kahdenlaisia oli tarjolla, niitä tomaattipäällysteisiä ja toiset parma-mozzarella päällysteellä. Jälkimmäiset tarjoiltiin kuumina suoraan uunin grillivastuksen alta. (Joka selittää mustahkon reunan...)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti