Uusimmassa Mondo Ruoka & Matka lehdessä oli juttu risottokaksintaistelusta. Yksi resepteistä oli Kirsi Pihan tomaatti-inkivääririsotto. Näytti ja kuulosti niin hyvältä että pakkohan sitä oli tehdä saman tien.
Ja oli hyvää! Vaikka en ohjeen mukaisesti omaa lientä keittänytkään, Knorrin Touch of Taste kasvisfondia käytin, valitettavasti ei Villa Sandissa ollut tällä kertaa Puljongin kasvislientä.
Jos sinulla ei sitä lehteä satu olemaan, niin suurinpiirtein sama ohje on myös risottokaksintaistelu-blogissa, linkki. Tosin resepti oli lehdessä yksityiskohtaisempi ja sen mukaan lopussa lisättiin parmesaanin ja voin lisäksi se raastettu inkivääri sekä tuoretta basilikaa.
Pitänee kokeilla kaksintaistelijoiden muutkin risottoreseptit. Ja ehkäpä joskus (talvella?) alan opetella liemen keittämisen jaloa (ja aikaavievää) taitoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti