Vaikka Sauce Viergen miellän kala/äyriäiskastikkeeksi, niin hyvin sopi myös kanan kanssa, se huomattiin tänään. Viimeksi kastiketta meillä teki Ammattikokki kuhan seuraksi. Tällä kertaa Maja mestarina ja reseptikin hieman erilainen.
Hienonsin shalottisipulia ja tuoretta basilikaa. Lisäsin ne oliiviöljyyn, kaadoin joukkoon rasiallisen mini-mini-tomaatteja (sopivat hyvin tähän tarkoitukseen, tekivät tosi hauskan näköiseksi tuon kastikkeen), maustoin suolalla ja pippurilla. Kuumensin, lisäsin puolikkaan sitruunan mehun. Helppoa. Kanan fileet paistoin keskilämmöllä oliiviöljyssä kunnes kypsiä ja kauniin ruskeita.
Lisäksi peruna-parsasalaattia ruotsalaisista uusista perunoista ja kotimaisesta vihreästä parsasta. Joukossa myös puna- ja ruohosipulia sekä sinappi-hunajakastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti