lauantai 16. kesäkuuta 2012

Weber One-Touch on saapunut

Tämä EI ole se 1989 ostettu grilli
Meidän ensimmäinen grillimme ostettiin toukokuussa 1989 Segeltorpin Statoilista kun oli ensimmäinen vieras tulossa ensimmäiseen omakotitaloomme. Se maksoi 89 ruotsin kruunua ja oli käytössä vielä pari-kolme vuotta sitten! Ensin kaupungeissa omakotitalojen takapihoilla, sitten Kemiön vuokramökillä ja viimeksi Villa Sandissa. Loistava ostos, siis! Ja ehdottomasti hintansa väärtti.

Sen jälkeen Villa Sandiin tuli kaasugrilli, Beef Eater. Neljä poltinta ja paksut valurautaritilä ja -levy. Hyvä sekin, juuri painavan valuraudan takia.


Maja on kuitenkin kaivannut myös hiiligrilliä ja nyt sellainen on sitten pihassa, Weber One-touch 57 cm. Itse asiassa en ymmärrä lainkaan miksen en ole aiemmin ostanut, vaikka ajatuksissa on ollut. Näin hitaan toiminnan perusteella joku voisi jo vahingossa luulla hämäläiseksi.


No, varmaan helppo arvata mitä meillä tehdään ruoaksi tänä kesänä.... Tänään on tarkoitus aloittaa uutuuden käyttö ja grillata lampaan ulkofilettä ja kesäkurpitsaa pekonin ja timjamin kanssa, katsotaan maistuuko paremmalta hiiligrillattuna. Beef Eater jäää toki myös käyttöön, molempi parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti