torstai 28. kesäkuuta 2012

Tomaatti-nektariini-salsa

Juhannuksena grillattiin sekä lammasta että possua. Lisukkeita oli useampia, mm tämä salsa joka toimitti kastikkeen virkaa.


Poista siemenet ja pilko neljä tomaattia. Pilko 2 nektariinia. Hienonna pari sipulin vartta ja jokunen basilikan lehti. Raasta n 1 dl parmesaania. Sekoita ja lisää joukkoon oliivöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna makujen vetäytyä ennen tarjoilua. Jämät oli jääkaapissa yön yli ja hyvältä, jollei jopa paremmalta, maistui myös seuravana päivänä.



3 kommenttia:

  1. Höh, luulin jo kysyneeni tätä, mutta tässä vielä uudestaan. Monelleko valmistit tämän kokoisen annoksen? Nimim. epätoivoisen stressaantunut rippijuhlien järjestäjä

    VastaaPoista
  2. Meitä oli neljä aikuista ja kaksi nuorta ensimmäisneä iltana. Kuten sanottu, jäi yli ja kolme aikuista saivat vielä makupalat seuraavanakin päivänä. Joten taisi olla n 9 annosta.... pieniä tosin.
    Älä huoli, juhlat sujuvat varmasti hyvin.
    Onnittelut traktorimiehelle!

    VastaaPoista
  3. Tää kippo muuten tyhjeni ensimmäisenä juhlissa. Samoin kuin grillatut punajuuret ja nektariinilohkot chevren kanssa.

    VastaaPoista