sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesäkurpitsaa grillissä uudella tavalla

Timotej bongasi Allt om Mat lehden grillinumerosta meille uuden tavan grillata kesäkurpitsaa. Leikkaa kurpitsa kunnon paloiksi ja halkaise. Sirottele suolaa ja laita muutama timjamin oksa. 


Puolikkaat vastakkain, kierrä pekonia ympärille ja kiinnitä hammastikulla.


Grillaa. Ohjeen mukaan 20 minuuttia epäsuorassa lämmössä. Minun ei tullut katsottua kelloa ja olivat välillä suoraan hiilloksen päällä, välillä eivät. Ei taida olla niin tarkkaa, kunhan kesäkurpitsa pehmenee ja pekoni rapeutuu.


Hyviä olivat, yksi tämän kesän grillisuosikeista löytyi nyt. Joka vuosi on tullut joku uusi resepti grillaukseen, milloin halloumi, milloin punajuuri tai parsa. Pitäisikin varmaan kerätä kaikki lisuke/kasvisgrillisuosikit omaksi postauksekseen, niin löytyisivät helposti inspiraation lähteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti