perjantai 29. kesäkuuta 2012

Abu Röken / Abu Savu ja savustetut ahvenet

Tulipa ostettua Abu Garcian savustuslaatikko joka toimii Sinolilla. Kauppalehti Optiossa joku sitä kehui tänä keväänä ja niinpä mainoksen/artikkelin  uhreina päätimme sellaisen hankkia. Tähän asti meillä savustaminen on tapahtunut savustuspusseilla grillissä ja uunissa. 

Uuden 'lelun' testaus alkoi ahvenilla. Kalat saivat merisuolaa sisään ja pintaan ja maustuivat tunnin-kaksi jääkaapissa.


Abu Savu on kiitollinen savustustapa, käyttökelpoinen missä vain, ei tarvitse halkoja, hiiliä, kaasua, sähköä. Me laitettin Savu rantahietikolle.


Vain 15 minuuttia myöhemmin ahvenet näyttivät tältä:


Pakko olla samaa mieltä Option artikkelin kirjoittajan kanssa, tää on helppo, hyvä ja nopea tapa savustaa. Iltapalaksi tänään siis savustettuja ahvenia ja ruisleipää.


Ja hyvältä maistui!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti