Tulipa ostettua Abu Garcian savustuslaatikko joka toimii Sinolilla. Kauppalehti Optiossa joku sitä kehui tänä keväänä ja niinpä mainoksen/artikkelin uhreina päätimme sellaisen hankkia. Tähän asti meillä savustaminen on tapahtunut savustuspusseilla grillissä ja uunissa.
Uuden 'lelun' testaus alkoi ahvenilla. Kalat saivat merisuolaa sisään ja pintaan ja maustuivat tunnin-kaksi jääkaapissa.
Abu Savu on kiitollinen savustustapa, käyttökelpoinen missä vain, ei tarvitse halkoja, hiiliä, kaasua, sähköä. Me laitettin Savu rantahietikolle.
Vain 15 minuuttia myöhemmin ahvenet näyttivät tältä:
Pakko olla samaa mieltä Option artikkelin kirjoittajan kanssa, tää on helppo, hyvä ja nopea tapa savustaa. Iltapalaksi tänään siis savustettuja ahvenia ja ruisleipää.
Ja hyvältä maistui!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti