torstai 7. marraskuuta 2013

Alkupalaleipä, lohta ja garia

"Monkey see, monkey do" sanoi Timotej tuossa joku aika sitten. Näinhän se on, matkiminen on helppoa, kivaa ja maukasta. Lauantaina oli kylässä tarjolla tervetuliaisdrinkin kanssa mm. leipäsiä, jossa lohta ja garia. Oli hyvää, niinpä tehtiin heti sunnuntaina oma versio alkupalaksi.


Tummaa leipää, piparjuurituorejuustoa (suomi on kyllä mahtava kieli, nää yhdyssanat ovat uskomattomia!), kylmäsavustettua lohta ja garia. Nam.


Löydettiin Stockan herkusta sopiva leipä tähän tarkoitukseen, valmiiksi siivutettu ja pyöreä muodoltaan. Joo, ehkä turhaa, siivut ja muodon saa itsekin aikaiseksi, mutta ostettiin kuitenkin.


Garia tulee lähinnä syötyä sushin kanssa (ja kaupassahan sitä usein myydään sushi-inkiväärinä), mutta hyvin sopi tämä japanilainen herkku näihin suomalaisiin makuihin. Kiitos MB vinkistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti