lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kasviksia ja fetaa uunissa





Hiihtoloman ensimmäinen illallinen, kahdelle (pääsiäisenä jengiä enemmän). Uunipelti täynnä kasviksia; bataattia, myskikurpitsaa, kesäkurpitsaa, keltaista paprikaa, punasipulia, porkkanaa. Mausteena oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria, oreganoa ja tuoretta rosmariinia.

Päällimmäisenä fetajuusto, jonka päällä oliivöljyä ja oreganoa.

Paahdettiiin uunissa, 225 astetta, ehkä puolisen tuntia. Nautittiin leivän ja punaviinin kera. Aivan älyttömän hyvää! Uskoisin että tuo myskikurpitsa on 'syyllinen' täyteläiseen makuun.

Loput kasvikset jääkaapissa, niistä syntynee kasvissosekeitto huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti