tiistai 24. tammikuuta 2017

Katkarapuhodari

Amerikassa tunnetaan pikaruoka nimeltä lobster roll, hummerihodariksi kaipa sitä suomeksi kutsutaan. Tässä siitä arkisempi versio, katkarapuhodari.


Taisin laittaa puolisen desiä Hellmansin majoneesia, johon lisäsin reilu puolikkaan sellerivarren pilkottuna, ehkä 2 rkl sitruunan mehua, 1-2 rkl raastettua piparjuurta ja 1 tl paprikajauhetta.


Kuumensin oliiviöljyä paistinpannulla ja lisäsin hienonnettua valkosipulia sekä chilihiutaleita ja kuullotin hetken. Sitten pannu pois liedeltä ja kourallinen karkeasti pilkottuja katkarapuja öljyyn maustumaan.

Seuraavaksi sekoitin katkaravut majoneesiin ja täytin sämpylät (käytin sellaisia paistovalmiita, paistoin ohjeiden mukaan ja annoin jäähtyä hetken ennen täyttämistä). Viimeksi vielä kevätsipulin renkaita ja niin sunnuntain iltapala oli valmis.
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti