Hyvää uutta vuotta! Meillä vuosi vaihtui perinteisesti, ensin teatteriin ja sitten iltapala samppanjan kera. Tällä kertaa lautasella kolme pientä herkkua: Hailuodon kylmäsavustettua graavilohta ja wasabituorejuustoa (koristeena sesamin siemeniä ja sitruunan kuorta), muikun mätiä ja lehtikaalia (resepti tulossa) sekä juuressnacks.
Raasta kesäkurpitsa karkeasti ja laita kulhoon. Lisää 1/2 tl suolaa ja sekoita hvyin. Anna vetäytyä 20 minuuttia ja valuta sen jälkeen siivilässä. Raasta porkkana. Sekoita kesäkurpitsa, porkkana ja parmesaani. Mausta mustapippurilla.
Paista öljyssä paistinpannulla keskilämmöllä molemmin puolin kunnes kauniisti ruskistuneet. Koristele persiljalla ja sitruunan kuorella, jos muistat (me emme, jäivät keittiöön leikkuulaudalle).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti