perjantai 23. joulukuuta 2016

Ajvartahna


Ajvar on eines jota käytimme joskus paljonkin, siitä saa nopeasti hyvää arkista ruokaa, esim kalan kanssa, katso vaikka täältä. Nyt tein siitä yhden tahnan perinteisen glögi-illan noutopöytään. Tämäkin kuuluu sarjaan helppoja herkkuja.

Tarvitset "normaali" annokseen (minä tein varmaan kolminkertaisen määrän):

  • 1½ dl ajvar relish
  • 1½ dl ranskankermaa
  • 1 dl hienoksi raastettua manchegojuustoa (mä laitoin enemmän)
  • cayennepippuria, suolaa ja mustapippuria

Sekoita ainekset. Valmis.


Kulho oli kutakuinkin tyhjä aamulla, hyvin näytti maistuvan. Mä ainakin tykkäsin, jännä yhdistelmä tulista ja makeaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti