torstai 24. elokuuta 2017

Punajuurisalaatti ja kanahampurilaiset

Tehtiin yksi ilta kanahampurilaisia. Marinoin ja grillasin ohuita kanafileitä.  Lisukkeina oli marinoitua punasipulia (tietty, Timotej sai toivoa), tomaattia, juustoa, chilimajoneesia ja kahta eri salaattia - kotitekoiset cole slaw ja punajuurisalaatti.
 
Cole slaw reseptin olen blogannut ennenkin. Punajuurisalaatin teki vierailulla ollut ystävä, nyt sitten kuuluu muös minun repertuaariiin. Kiitos tekijälle!
 

Pese ja kuori raaat punajuuret. Raasta raastimen karkeimmalla terällä. Pilko tuoretta sipulia. Sekoita punajuuret ja sipuli, lisää joukkoon Hellmansin majoneesia, tilkka punaviinietikkaa, suolaa ja mustapippuria. Niiiiiiiin paljon parempaa kuin kaupan valmiit punajuurisalaatit (vaikka mistäs minä tiedän, en ole tainnut koskaan ostaa).

Tässä sama juju kuin cole slawssa, itse tehden saa sopivan majoneesimäärän.


Tässä yksi esimerkkiannos:


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti