Nopea ja vähän erilainen kanaresepti. Osta ohuita kanafileitä ja nuiji ne vielä ohuemmiksi:
Tee täyte: murenna reilu puoli pakettia fetaa ja sekoita joukkoon hienonnetttua persiljaa. Levitä kanafileille ja rullaa fileet, kiinnitä coctailtikulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ruskista erissä öljyssä paistinpannulla, siirrä uunivuokaan ja 200 asteiseen uuniin kypsymään n 15 minuutiksi.
Kaada samalle paistinpannulle (älä puhdista välillä) 3 dl kanalientä ja 1,5 dl kermaa, anna kiehahtaa. Kaada kastike monitoimikoneeseen jossa olet jo sekoittanut puoli pussia pakasteherneitä, kourallisen tai kaksi tuoretta pinaattia ja ruukullisen persiljaa. Anna koneen käydä kunnes sekoittunut sileäksi.
Seuraavaksi kastike takaisin paistinpannulle ja mausta teelusikallisella sitruunankuorta ja yhdellä murskatulla valkosipulin kynnellä.
Kanat kastikkeeseen ja annos on valmis. Tarjoilimme perunalumen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti