sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Ruusukaalin aika


Tähän aikaan vuodesta tulevat ruusukaalireseptit taas käyttöön. Tässä simppelisti: laita uunivuokaan ruusukaalin puolikkaita, lisää oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Paahda 200 asteiseissa uunissa 15-20 minuuttia. Lisää tarjoillessa päälle pannulla paistettua serranokinkkua ja viimeistele granattiomenan siemenillä (sesonkiherkku sekin). Toimii lisukkeena tai sellaisenaan vaikka kevyenä lounaana iltapalana.


Tuli pitkä tauko bloggaamisessa. Ensin meni aika joulun vietossa ja sen jälkeen mailla vierahilla. Nyt on ravintolaruokaa vatsat täynnä, joten eiköhän tässä lähiaikoina synny sekä vatsan että blogin täytettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti