perjantai 7. syyskuuta 2018

Grillattuja bataatteja skagenilla


Lyhyt 'resepti': grillaa bataatteja ja tarjoile kuin uuniperunat skagenin kanssa. Meidät bataatit olivat valtavan isoja, olivat grillissä varmaan puolitoista tuntia, lähinnä epäsuorassa lämmössä ja ihan lopussa suoraan hiilten päällä.

Skagen perinteisesti: sekoita 1 dl ranskan kermaa ja 1 dl Hellmans majoneesia. Lisää 3rkl hienonnettua tilliä, saman verran silputtua punasipulia, sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria ja tietenkin katkarapuja.

Halkaistun bataatin pinnalle laitoin oliiviöljyä, suolakukkia ja mustapippuria ennen kuin lusikoin Skagenin sen päälle.

Hyvä yhdistelmä suolaista täytettä ja makeahkoa bataattia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti