torstai 23. joulukuuta 2010

Joulupizzaa, joululunta, jouluglögiä - Hyvää Joulua!

Kauniaisissa asuessamme kuulimme että paikallisella Kotipizzalla oli vuoden paras päivä tänään, jouluaaton aattona. Meillä ei tänään syödä pizzaa, mutta kylläkin rustattiin viime sunnuntaina. Olo ehkä veltto lauantain juhlien jäljiltä, mutta pääsyy oli sää:

Lunta tuli välillä vaakasuorassa


Joku noista kasoista lie meidän automme

Ja kerta kaikkiaan ei ulko-ovea pitemmälle menty (sinne asti uskalsin jotta sain kuvat). Joten ruoka oli tehtävä siitä mitä kaapeista löytyi (taas kerran, taitaa olla mun paras bravuurini!). Tällä kertaa jääkaappiin oli jäänyt paketti pinaattia, glögijuhlista jäi savuporoa yli, juustoraastetta ja punasipuliakin oli. Vaan ei valmista pizzapohjaa eikä hiivaa, onneksi oli google:''pizzataikina ilman hiivaa' haku kertoi että leivinjauheellakin pärjää. Ja niinpä sunnuntaina oli kiva katsella kaunista, valkoista maisemaa ja nauttia pinaatti-poro-sipuli pizzaa punaviinin kera.

Juusto päälle ja uuniin

Glögikutsut tuli vietettyä toiseenkin kertaan, tällä kertaa kutsulistalla 9B:n asukkaat. Tarjoiluun oli vaikea varautua kun ei tiedä tuleeko 2 vai 20, ja kaikki vieraita ihmisiä (Majalle, Timotej oli jo ehtinyt tutustua jokuseen).


Juomapöytä juomia ja vieraita odotellessa

Palan paineeksi varasimme juustoja ja pähkinöitä, sillä ajatuksella etteivät 'tähteet' muodostu ongelmaksi, jos kukaan ei tulisikaan.


Yhdeksän meitä sitten oli ja mukava ilta. Kannattaa olla rohkea ja uskaltaa, vaikka ei kaikki tulleetkaan.

Joulukuusta ei meillä ole, mutta kuusenkoristeet ovat löytännet paikkansa:



Niiden myötä, Hyvää Joulua kaikille. Vilkutamme teille huomenna Joulurauhan julistuksessa. Tosin meitä voi olla vaikea tuntea pelkän nenän perusteella, muu kroppa kun on varmasti toppavaatteiden peitossa. 

2 kommenttia:

  1. kan man göra pizza av överbliven ost och nötter?

    VastaaPoista
  2. Jep, bara att vänta. Ngn dag får du Majas berömda nötpizza.....

    VastaaPoista