Tummat 'kököt' karamellisoituja pikkusipuleita |
Keitä belugalinssejä paketin ohjeen mukaan, n 20 minuuttia lienee normaaliaika. Tällä kertaa lisäsin keitinveteen lirauksen soijaa, hyvä niin. Kuori salotti- tai pikkusipulit ja keitä niitä balsamiviinietikassa (kokonainen puollo esim Pirkan sellaista, tähän ei voi käyttää aitoa!) n 10-15 minuuttia. Puolessa välissä lisää 1-2 rkl sokeria.
Kiehauta pakasteherneet 1-2 minuuttia vähässä vedessä jossa myös hieman voita. Lisää keitettyihin herneisiin silputtua tuoretta oreganoa. Paista kalat, mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa annos ja nauti mieleisesi valkoviinin kanssa.
P.S. Syntymäpäiväonnittelut kalastaja-Eemelille, ensi launantaina juhlitaan, tervetuloa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti