Taikina ja raviolien teko meni ammattikokin ohjeen mukaan, mutta taisin jauhota pöytää liian vähän joten tarttuivat kiinni ja 'rypistyivät'. Maistuivat tosin aivan kuten pitikin.
Kaksi eri täytettä: suppilovahveroita, sipulia, Philadelphia juustoa, timjamia, suolaa, pippuria toisessa ja savuporoa, rosepippuria ja samaa Philadelphia juustoa toisessa.
Kastikkeeksi keitin valkoviiniä ja kermaa, mausteena hieman tomaattipyreetä ja paljon voita. Kastike ei tosin taida kuvissa näkyä, mutta oleellinen osa ateriaa ja makujen harmoniaa.
Basilikalla yritin piiloittaa pahimman rypyt....
No, makuhan se kuitenkin on tärkeintä. Suppistäyte oli oikein hyvä, porokin ok, mutta kuten Timotejkin totesi, italialaiset ovat ehkä ymmärtäneet että raviolit ja poro eivät ole luontainen yhdistelmä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti