Käytin tätä ohjetta, perussellainen jota voi maustaa omien mieltymysten mukaan. Noudatin perusohjetta, paitsi että paikallisesta kaupasta ei löytynyt juustokuminan siemeniä, joten ne jäi paahtamatta ja laitoin jauhettua juustokuminaa hipauksen mausteeksi suolan ja pippurin ohella.
Paahda siis pussillinen (reilu 100grammaa)
Murskaa pähkinät monitoimikoneessa. Paahda 1½ Santa Maria purkillista sesamin siemeniä paistinpannulla, kunnes kevyesti ruskistuneet. Sekoita pähkinät ja seesamin siemenet kulhossa.
Paahda 2 rkl korianterin siemeniä ja saman verran juustokuminan siemeniä paistin pannulla muutama minuutti.
Vain korianterin siemeniä tällä kertaa |
Nauti hyvän oliiviöljyn ja leivän kera.
Dippaa leivän pala ensin oliiviöljyyn ja sitten Dukkahiin |
Missään tapauksessa ei ole tarkoitus näsäviisastella, mutta eivätkö nuo kuvan pähkinät ole hasselpähkinöitä?
VastaaPoistaNiinpä.... ei riittänyt kielitaito kun käänsin hasselnötin saksanpähkinäksi..... Nyt korjattu tekstiinkin, kiitos Paperitähti!
VastaaPoistaTällaisesta en ole aiemmin kuullutkaan, mutta vaikuttaa niin hyvältä ja mielenkiintoiselta että menee varmasti kokeiluun!
VastaaPoista