sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kalapurilainen


Mukava kesäinen illallinen, koko ateria valmistui grillissä vieraiden vieressä. Eipä tarvinnut kokin piilotella keittiössä. Ja, grillausta lukuunottamatta, kaiken voi valmistella etukäteen.


Kalapihveihin laitoin n 300 gr haukea, 100 gr lohta ja purkillisen ravunpyrstöjä. Monitoimikoneessa karkeahkoksi tahnaksi. Sekoitin joukkoon yhden kananmunan ja mausteiksi paljon tuoretta tilliä, suolaa ja mustapippuria. Eikä muuta.

Grillaa pihvit ja vihreätä parsaa. Paahda leivät. Kokoa hampurilaiset. Tarjoile kastikkeen kera, jossa mukana purkillinen siian  mätiä, vajaa purkki creme fraichea ja ruohosipulia. Lautasella myös salaattia ja sitruunaa.


Raikasta, kevyttä ja helppoa. Nautitaan ulkona auringon laskua ihaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti