Oli pari kuhafilettä sunnuntaina jääkapissa ja Timotej ehdotti iltapalaksi kuhaleipää. Mikä ettei, lisäksi sovellettua remouladekastiketta ja yksinkertainen ateria oli valmis.
Tein oman version remouladekastikkeesta. Esimerkiksi korvasin osan majoneesista ranskankermalla, tuli vähän kevyempää. Noudatin ICAn nettisivuilta noukittua reseptiä suurinpiirtein, näin tein:
4 kukkurallista rkl Hellmans majoneesia ja saman verran ranskankermaa. Yksi pienehkö suolakurkku pieninä paloina, 2rkl kaprista, 3 rkl silputtua persiljaa, 1 tl kuivattua rakuunaa. Sekoita ainekset, mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita jääkaappiin maustumaan tunniksi tai pariksi.
Alimpana paahdettu maalaisleivän viipale, päällä voissa paistettu kuhafilee ja päällä remouldekastiketta. Vähän vielä tilliä ja sitruunaa koristeeksi ja makua antamaan. Kyllä oli hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti