perjantai 16. elokuuta 2013

Papusalaatti halloumin kera

Melkein koko papusato yhdessä kuvassa.... chilejä on vielä jäljellä
Timotejn sadonkorjuu alkoi tänään, pavut ja chili tulivat omasta maasta. Majan yrttiruukuista löytyi timjamia (joka voi aivan uskomattoman hyvin tänä vuonna!) ja basilikaa. Kaapeista löytyi myös halloumia, punasipulia, kirsikkatomaatteja ja valkosipulia.


Kuullotin puna- ja valkosipulia hetken. Sen jälkeen mukaan tuoretta basilikaa ja timjamia, chiliä ja viimeksi tomaatinpuolikkaat. Sekoittele hetki ja siirrä kulhoon. Keitä pavut ja lisää ne samaan kulhoon, sekoita ja mausta suolalla ja mahdollisesti lorauksella oliiviöljyä. Paista halloumin siivut ja tarjoile papusalaatin kera.



Oli tosi hyvää. Timjami, valkosipuli ja chili tuntuivat, vaan eivät peittäneet tuoreiden papujen ihanuutta. Huomenna lienee vuorossa Timotejn porkkanat ja/tai punajuuret. Elokuu on maukasta aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti