torstai 24. maaliskuuta 2016

Lämmin kvinoasalaatti

Tästä lähti pääsiäisen vietto isolla porukalla (muutama päivä harjoiteltiin puolella jengillä):


Paljon tuttuja juttuja pöydällä ja yksi uusi, lämmin kvinoasalaatti. Tai siis, olenhan tehnyt kvinosalaattia ennenkin, mutta tämä versio on uusi.

Ainekset:
- punaista kvinoaa 2 dl, keitin pussin ohjeen mukaan
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 isoa porkkanaa
- pussillinen pinjansiemeniä
- silputtua kevätsipulia
- tilkkanen balsamico viinietikkaa
- mustapippuria


Keitä kvinoa, kuvassa jo valmiina kattilassa. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Kuullota öljyssä valkosipulia ja punasipulia hetken, lisää porkkanan siivut. Anna kypsyä matalalla lämmöllä kannen alla. Ei kuitenkaan niin kauan että ihan veltostuvat, puruvastusta pitää olla.



Sekoita pannun sisältö, kvinoa, pinjansiemet, kevätsipuli, tilkka balsamicoa ja mustapippuria.
Tarjoa haaleana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti