perjantai 18. maaliskuuta 2016

Tanskalaisia voileipiä

Sunnuntaina istuttiin päiväkahvilla Cafe Aallossa ja pohdittiin mitä illalliseksi. Tulos: tanskalaisia voileipiä ja tältä se sitten näytti lautasella:


Paahtopaistileipä: tummaa leipää, majoneesia, paahtopaisita, suolakurkkua ja paahdettua sipulia (Timotej pilkkoi sipulin ja minä paahdoin paistinpannulla)

Katkarapuleipä: vaaleaa leipää, majoneesia, rucolaa, keitettyä kanamunaa, katkarapuja ja tuoretta tilliä.

Kalaleipä: vaaleaa leipää, kermaviili-tillituorejuusto-tuore tilli-sitruunanmehu-kastiketta, lauantain kalapuikkoa, tilliä ja sitruunaa.

Lihaleipä: tummaa leipää, Dijon-sinappia, jauhelihapihvi ja paistettuja sipulinrenkaita.

Pientä näperrystä, mutta silti helppotekoista. Ehdottomasti vaivan arvoista! Tässä vielä detaljikuvat:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti