keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Raclette

Rukan mökillä oli Raclette ja yleisön pyynnöstä sitä käytettiin. Olen syönyt Raclettea muutaman kerran, vaan en koskaan oman pöydän ääressä. Kokeneempien (=nuoriso) neuvoilla mentiin kun mietin mitä ostaa ja laittaa pöytään.



Tässä lista tarjolle laitetuista aineksista:
  • Raclettejuustoa, totta kai. Ostin 200 gr per nuppi, noin 150 gr kului
  • kaksi eri kastiketta, tsatsiki ja 'Majan soosi' (= se jossa valkosipulia, chiliä, ranskan kermaa ja majoneesia)
  • keitettyjä perunoita
  • paprikaa
  • kesäkurpitsaa
  • sipulia
  • cornicons
  • herkkusieniä
  • serranokinkkua
  • chorizoa
  • naudan sisäfilettä





Sosiaalista ruokailua, jossa neljä keskimmäistä syöjää olivat kokkeja paistaen lihoja ja kasviksia ylätasolla. Laite oli sopivasti kahdeksalle ruokailijalle. Alatasolla sulatettiin juusto, kaikki kahdeksan saivat oman kolonsa ja ylettyivät juustokauhaansa.

Parempaa kuin muistinkaan! Ehkä tuon laitteen hankkimista pitäisi harkita. Tai sitten ei.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti