sunnuntai 22. lokakuuta 2017

alkuruokasalaatti

Pitkä tauko bloggauksessa. Ruokaa on laitettu harvakseltaan mutta tauon pääasiallinen syy on työpaikan vaihto ja sen myötä energia on mennyt muualle kuin Villa Sandiin. Muutama resepti odottaa vuoroaan, yritän skarpata lähipäivinä!


Tässä eilisen illallisen alkuruoka, raikas salaatti. Siinä on niin monta suosikkiruoka-ainetta että ei voi olla muuta kuin hyvää!

Neljälle: 
- kuori ja paloittele hunajameloni
- tee sama kahdelle avokadolle
- ota yhdestä granaattiomenasta siemenet (jos on kovin iso, niin puolikas riittää)
- murenna reilu puoli pakettia fetaa
- suikaloi tuoretta basilikaa


Sekoita ainekset kulhossa. Lisää 1-2 rkl oliiviöljyä, mausta mustapippurilla ja suolalla (sitä ei paljoa tarvita, feta tuo suolaisuutta).


Lusikoi annoskulhoihin ja koristele granaatiomenan siemenillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti