Tee risotosta palloja ja laita jokaisen keskelle pala mozzarellaa. Näitähän voi täyttää vaikka millä, mutta mä menin yksinkertaisella mallilla, pelkkää mozzarellaa.
Sekoita 1 kananmuna, 170 gr vehnäjauhoja ja sen verran vettä että tulee hyvä friteeraustaikina johon pallerot kastetaan. Sen jälkeen kierittele ne korppujauhoissa. Meillä sattui olemaan ruiskorppujahoja, siitä tuo tummahko väri.
Friteeraa muutama kerrallaan kuumassa öljyssä ja nosta talouspaperin päälle kuivahtamaan.
Me syötiin nämä alkupalaksi ja varsin ei-italialaiseen tyyliin dippasimme ne joko sweet chili- tai sriracha-kastikkeeseen, ruokailijan maun mukaan.
Pitää varmaan ruveta aina tekemään liikaa risotta, näitä vois kokeilla eri täytteillä. Arancini reseptejä löytää netistä, minun inspiraationi tuli täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti