sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Talvisia salaatteja

Taas oli fondue-ilta ja sen vuoksi tein useamman talvisen salaatin. Samaan tyyliin kuin aiemminkin, esim täällä.

 Tämän kerran salaatit:


Vuonankaalipohjalla päärynää, sinihomejuustoa ja saksanpähkinää. Öljy-hunaja-valkoviinietikkakastike.


Mustaa keitettyä kvinoaa, avokadoa, kirsikkatomaatteja, purjoa ja korianteria Kastike oli tämän juju: 2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl limetin kuorta, 2 rkl limetin mehua, 1 tl sambal oelekia ja ½tl suolaa.
   

Rucolapedillä uunissa haudutettua punajuurta, fetaa ja saksapähkinää. Kastikkeen virkaa toimitti öljy ja balsamicoviinietikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti