tiistai 13. helmikuuta 2018

Täytetyt kuharullat

Aiemmin jo bloggasin piparjuurikasvikset. Tässä niiden kanssa lautasilla ollut kuha. Oikein maukasta sekä yhdessä että erikseen, lämpimät suosittelut kummallekin reseptille.


Tarvitset neljälle:
600 gr kuhafileitä

kuivattuja herkkutatteja (ohjeen mukaan 25 gramma, meillä ehkä puolet siitä)
nokare voita paistamiseen
100 gr babypinaattia (paketillinen, oliskohan se 70 gr)
100 gr valkosipulituorejuustoa (en tiedä käyttämääni määrää)

yksi salottisipuli hienoksi pilkottuna
25 gr voita
1 dl valkoviiniä
1 dl kalalientä
2 dl kuohukermaa
1 tl sitruunan kuoriraastetta
½dl tuoretta tilliä hienonnettuna


Liota sienet, purista vedet pois ja paista voissa paistinpannulla. Lisää joukkoon pinaatti ja kääntele hetki. Nosta pois levyltä ja jätä odottamaan.

Sulata voi pienessä kattilassa ja kuullota sipulia siinä 5 minuuttia ilman että ruskistuu. Lisää valkoviini ja anna kiehua hiljalleen 3 minuuttia. Lisää liemi ja kerma ja anna kiehua kokoon 5-10 minuuttia. Mausta sitruunan kuoriraasteella ja tuoreella tillillä.


Suolaa ja pippuroi kuhafileet ja levitä niille tuorejuustoa ja sen päälle pinaatti-tattisekoitusta. Kääri rullalle. Laita uunivuokaan.
 


Kaada kastike uunivuokaan kalojen päälle. Paista 180 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia (uunin olit toki laittanut kuumentumaan hyvissä ajoin). Tee sillä aikaa piparjuurikasvikset.


Nauttikaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti