Australialaiset grillivartaat, niin luki reseptin otsikossa. Reseptin vuosimallia en tiedä, mutta tiedän tehneeni näitä ensi kertaa n 5 vuotta sitten. Hieman erilainen yhdistelmä joka sopii alkupalaksi tai kevyeksi illalliseksi (toki yhtä hyvin lounaaksi). Me saavuimme Villa Sandiin tänään ja juhannuksen vietto alkoi näiden vartaiden myötä.
Tarvitset: jättikatkarapuja, tuoretta ananasta, halloumia ja sweet chili kastiketta. Sekä muutaman grillivartaan. Leikkaa ananas ja halloumi sopiviksi paloiksi. Laita ainekset vuorotellen vartaisiin ja grillaa kunnes kuumia, ei vie kuin muutaman minuutin.
Alkuperäisessä reseptissa oli jonkunlainen chilisalsa lisukkeena. Meillä nyt, kuten ennenkin Santa Marian sweet chili kastiketta suoraan pullosta, sopii erinomaisesti!
|
Ei ehkä kauneuspisteitä saa, mutta maku vei kielet mennessään! |
Lähipäivien aikana varmaan bloggaan sekä juhannusruokaa että viime viikonlopun että alkuviikon makupaloja. Jotenkin on ruoanlaitto ollut varsin mieleistä pitkän tauon jälkeen... Hyvää juhannusta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti