maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kesäinen alkupalasalaatti ja parmakinkkua

Ilmakuivattu kinkku ja meloni on klassinen alkupala, jota meilläkin on usein tarjottu. Tällä kertaa hieman eri muodossa. Raikasta, kesäistä, herkullista.


Neljälle:
  • 1/4 cantalope melonia
  • 1 appelsiinin hedelmäliha ilman 'nahkoja'
  • kourallinen mansikoita
  • pari oksaa tuoretta minttua
  • oliiviöljyä
  • limen mehua
  • ilmakuivattua kinkkua, kuvassa parmaa
Pilko hedelmät ja minttu. Sekoita. Pirskottele joukkoon öljyä ja limen mehua. Sekoita. Laita jääkaappiin odottamaan ruokailua. Sitten kinkku ja salaatti lautasille ja taas on saatu helposti hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti