perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa - katkarapusalaatti

Perjantai-illan kevyt herkku, katkarapusalaatti. Vaikkei aurinkoa tänään näkynytkään, niin valon määrä houkutti johonkin keväiseen.


Friseesalaattia, kurkkua, avokadoa ja katkarapuja.

Kastikkeeksi sekoitin: kukkurallinen rkl Hellmanin majoneesia, saman verran ranskankermaa ja hienonnettua tilliä, vähän vähemmän Heinzin chilikastiketta, muutama tippa Worchester-kastiketta, hieman sitruunanmehua. 

Salaatin aineet lautaselle, koristeeksi pari lohkoa keitettyä kanamunaa ja kastiketta ympärille. Kyllä maistui ja tuntui terveelliseltä.... 


Huomenna on tarkoitus kiertää Hämeentien etnisiä ruokakauppoja, Timotejn tekee mieli Dim Sum ateriaa ja niinpä sunnuntain menyy on päätetty. (Huomenna jotain 'pikaruokaa' ennen illan konserttia.) Ainakin katkarapu- ja possutäytteisiä on ajatuksissa, myös broilerin jauheliha harkinnassa, Niin, ja tietenkin paria eri kastiketta.

Hyvää viikonloppua sukulaiset ja ystävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti