perjantai 7. syyskuuta 2012

Papuja ja parsakaalia

Papuja saa nyt omasta maasta ja parsakaalia kaupasta. Netissä olen joskus nähnyt reseptin joka oli jäänyt mieleen ja jonka mukaan inspiroin tämän lisukkeen paistetuille ahvenille. Alkuperäinen oli vain broccolille, mutta hyvin sopi myös pavuille.

 

Parsakaalia ja papuja uunin kestävään vuokaan, mukaan myös siivutettuja valkosipulin kynsiä ja oliiviöljyä. Sekä tietenkin suolaa ja mustapippuria. Noin 20 minuuttia 200 asteisessa uunissa.

Sillä aikaa paahda pinjansiemeniä kuivassa paistinpannusssa ja raasta parmesaanijuustoa.

Ota kasvikset pois uunista kun sopivasti pehmentyneet ja hieman ruskistuneet. Sekoita joukkoon pinjansiemenet, juustoraaste ja mausta kevyesti sitruunan mehulla.


Tällä kertaa lautasella mukana myös voissa paistettuja ahvenfileitä. Less is more or KISS (keep it simple, stupid) on hyvä motto!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti