torstai 5. syyskuuta 2013

Kesäkurpitsa-tomaattipiirakka

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa... maukasta, yksinkertaista ja ennenkaikkea kaunista, illan ateria:



Reseptiä ei ollut, tämä meni improvisoiden suurinpiirtein näin:

Ainekset:
1 kpl valmis piirakkapohja (tai oma tekemä)
puolikas kesäkurpitsa
kolme isohkoa tomaattia
reilu purkillinen Chavroux pehmeää vuohenjuustoa
silputtua ruohosipulia
suolaa, provence yrttisekoitusta, mustapippuria ja olliviöljyä

Piirakkapohjan päälle levitin juuston ja ruohosipulin. Sitten ohuen ohuet kesäkurpitsaviipaleet ja tomaatit. Päälle oliiviöljy ja mausteet. 




200 asteessa 40 minuuttia.


Ei hassumpaa tavallisena torstai-iltana! (Meillä tehdään ruokaa lähinnä viikonloppuisin.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti