Sardiinia öljyssä, ranskankermaa, grillattua paprikaa ja musta oliivi. Sardiiniksi valitsin espanjalaisen, oli muuten hyvää, selvästi parempaa kuin pohjoismaissa pakatut.
Serranokinkun sisällä homejuustoa (tässä tapauksessa black castello) ja päällä cantaloupemelonin pala.
Nuo kaksi edelliset olivat tosi helppoja tehdä, kahdessa seuraavassa piti jo sekoittaa ainesosia... mutta nopeita nämäkin. Ja mössöt tein etukäteen valmiiksi jäääkaappiin odottamaan. Itse pintxot kokosin ½-1 tuntia ennen tarjoilua, sen ajan odottivat huoneen lämmössä.
Tonnikalaa öljyssä (sekin espanjalaista), turkkilaista jugurttia, keitettyä kanamunaa, sinappia ja suolaa. Koristeena kirsikkatomaatin puolikas ja coctailkapris.
Hienonnettua artisokansydäntä, maitorahkaa, muutama tippa tryffeliöljyä, suolaa ja päälle chorizomakkaraa ja ruohosipulia.
Hyviä olivat, kiitos arla.se resepteistä. Saman linkin takaa löytyy muitakin ideoita pintxoihin, pohjoismaalaiseen tyyliin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti