maanantai 7. lokakuuta 2013

Pari kasvislisuketta lihalle tai kalalle

Usein on vaikea keksiä mitä ruokaa laittaisi. Usein päätyy paistamaan kalan fileen tai lihan palan. Usein ihmettelee mitä sen kanssa tarjoaisi. Usein toivoisi jotain uuttakin. Usein kuitenkin tekee sitä samaa.

Tässä pari ideaa jotka ovat sitä samaa - perunaa, tomaattia ja ruusukaalia, ei mitään uutta eikä ihmeellistä. Mutta hyvää ja helppotekoista. Joten pari kuvaa ja lyhyttä reseptiä inspiraation lähteeksi.


Lohkoperunat öljytty ja maustettu Santa Marian Forest Blend maustesekoituksella. Samassa vadissa uuniin menossa myös ruusukaaleja joihin tuo makua valkosipulin palat, oliiviöljy, balsamicoviinietikka, suola ja mustapippuri. 200 asteessa 20-25 minuuttia paahtoi sekä perunat että ruusukaalit.

Matkalla uuniin tämäkin vuoka
Tomaattisiivujen alla on öljyssä kuullotettua sipulia ja tuoretta rosmariinia. Tomaattisiivujen päällä on oliiviöljyä, balsamicoviinietikkaaa, suolaa, mustapippuria ja parmesaanijuustoa. Vartti uunissa riittää tälle annokselle.

Lohkoperunat näköjään puuttuvat Majan lautaselta
Tarjoiltiin pari viikkoa sitten nuoremmalle sukupolvelle kokonaisena paistetun naudan sisäfileen ja punaviinikastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti