lauantai 22. maaliskuuta 2014

Cobb salad meidän tapaan


Amerikkalaisissa ravintoloissa on yleensä ainakin kolme pääruokasalaattia, chef salad, caesar salad ja cobb salad. Joten niiltä vuosilta tulee tämän salaatin inspiraatio. Tosin ei aivan puhdasoppinen versio, mm tästä puuttuu kana.


Tämä on taas tällainen tyhjennä-jääkaappi-projekti tyyppinen postaus. Meillä kun oli tarjolla tomaattia, homejuustoa, avokadoa, pekonia, kananmunaa ja jäävuorisalaattia. Kanaa ei ollut, mutta minun mielestäni parempi niin. Ja kevätsipulin sijasta purjoa.


Kastikkeena perinteinen punaviini-oliivivöljy sekoitus.Cobb salad syntyi kuulemma 1930-luvulla Hollywoodissa. Näin 70+ vuotta myöhemmin toimii edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti