perjantai 6. kesäkuuta 2014

Juustodippi ehkä kuvaa tätä parhaiten

Siivosin jokunen viikonloppu sitten vanhoja ruokalehtiä (2012->) pois Villa Sandin hyllystä (jotta olisi tilaa ostaa uusia....). Selasin lehdet läpi ja revin irti mielenkiintoiset reseptit. Jossakin niistä oli idea tähän postaukseen. 


Ohjeessa oli vuohonjuustoa ja ricottaa. Paikallisessa kaupassa ei ricottaa tällä kertaa ollut, niin käytin Philadelphiaa sen sijaan. Eihän se ihan samalta maistu, mutta ajattelin että sopinee kuitenkin. Kuten tekikin. 


Sekoita juustot keskenään ja levitä sekoitus lautaselle.

Ripottele päälle granaattiomenan siemeniä ja silputtua ruohosipulia.

Tee kastike: sekoita hyvin 2 rkl juoksevaa hunajaa ja 1 tl valkoviinietikkaa. Liruttele juuston pinnalle.

Olin ajatellut lisätä myös mustapippuria, mutta kuvista päätellen se oli unohtunut....


Tarjoile hyvän (maalais)leivän kanssa.

Tykkäsin valtavasti, istui minun makuuni. Ja kaunistakin oli, sekä lautasella että leivän päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti