keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hunajapähkinöitä, sinihomejuustoa ja hedelmäsalaattia


Arlan kotisivuilta sattui silmiini tämä resepti. Kuten tunnettua, jälkiruoat eivät oikein kuulu repertuaariini, mutta juustot kelpaa aina!

Hedelmäsalaatissa yksi päärynä, kourallinen tummia viinirypäleitä ja ½ rkl sitruunanmehua.

Hunajapähkinät: ½ dl cashewpähkinöitä ja saman verran kuorittuja manteleita sekä 2 rkl juoksevaa hunajaa kattilaan. Kuumenna ja sekoittele kunnes hunaja ja pähkinät kullanruskeita. Lisää siinä vaiheessa 1 rkl vettä ja anna jäähtyä.

Tarjoa juusto salaatin ja pähkinöiden kera. Tähän riittää minunkin jälkiruokataitoni. Tykkäsin yhdistelmästä, suolaista ja makeaa, pehmeää ja rouskuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti