tiistai 15. heinäkuuta 2014

Persika-punasipuli -kastike grillatulle kanalle

Sarjassamme grilliruokaan vaihtelua kastikkeella. Nyt kanan lisukkeena persikkaa, punasipulia, vuohenjuustoa ja turkkilaista jogurttia. Idea tuli täältä.


Kanan ympärillä pekonia, jonka pitää paikallaan ristiin laitetut grillitikut. Itse kastikkeesta ei tullut alla olevaa kuvaa parempaa, mutta eihän siinä paljoa näkemistä olekaan.


Pilko kaksi persikkaa ja puolikas punasipulia. Pehmitä vuohenjuusto (ohjeen mukaan 80 gr) ja sekoita kahteen desiin turkkilaista jugurttia. Lisää persikan ja punasipulin palat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hyvää oli, nuorempi sukupolvikin kehui.

Kuten sanottu, proteiini grillille, hyvä kastike ja salaatti, se on kesän menyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti