lauantai 5. syyskuuta 2015

Kasviscannellonit

Ostettiin kaikennäköisiä kasviksia tarkoituksena tehdä niistä illallinen. Ehkä joku paistos, ehkä pastaa, ehkä jotain muuta. Cannelloja sitten tehtiin, niitä 'putkia' kun oli kaapissa edelliseltä kerralta puolitoista vuotta sitten. Ei siis kuulu ihan perusrepertuaarimme.

Nää tämänkertaiset olivat parempia kuin viimeksi. Itse asiassa paljon parempia kuin mitä odotimme. Täytteessä kantarelleja, sipulia, valkosipulia, tuoretta basilikaa, pari tomaattia, pinaattia ja ricottajuustoa. Plus tietysti suolaa ja mustapippuria, kuten aina.


Laitoin kantarellit, sipulit ja pinaatit paistinpannun kautta, sitten vain aineet sekaisin ja putkiloihin.


Tein lisäksi kermakastikkeen: kuullotin salotti- ja valkosipulia voissa, lisäsin purkin kermaa ja keittelin kokoon.

oops.... 
Putkilot uunivuokaan, kermakastike päälle ja viimeksi vielä raastettua parmesaania. Paistoin 225 asteisessa uunissa 20 minuuttia ja annoin vetäytyä sen jälkeen 15 minuuttia huoneenlämmössä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti