keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kala- ja pulled pork tacoja

Texmex ruokaa ei paljon kahden aikuisen keittiössä kokata. Viime kerralla kirjoitin tacon ja tortillan erosta, ei siitä siis sen enempää tällä kertaa. Pienillä lätyillä mentiin tälläkin kertaa, enkä vieläkään tehnyt itse.... mutta nämä oli kyllä parempia.

Yhden ruokailijan mielestä Pico de Gallossa oli liian vähän chiliä
Kala, Mexican crema ja punasipulit olivat oivallinen yhdistelmä
Yllä pari versiota sunnuntailounaasta neljälle aikuiselle. Tacon täytteinä revittyä possua ja 'revittyä' kuhaa.


Possun tein uunissa,  vanhalla hyväksi todetulla tavalla. Kuhafileen maustoin oliiviöljyllä, kuivatulla oreganolla, suolalla ja maustepippurilla. Paistoin sen paistinpannulla ja sen jälkeen rikoin paistnilastalla 'hiutaleiksi'.


Tilpehööreinä 'Mexican crema', Pico de Gallo, marinoidut punasipulit ja guacamole. Limetin lohkojakin oli ja salsaa.

Useimmiten kalatacon kala on friteerattua, joka on aika raskasta ja rasvaista. Tykkäsin kovin tästä kevyemmästä versiosta, suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti