Näkkileipä-sarjamme jatkuu, nyt vuorossa toinen Risentan valmissekoitus, hapanjuurinäkkäri. Gluteeniton tämäkin, vaikka jauhoa sisältääkin. Oikean puoleinen siemennäkkäri on jo useampaan kertaan testattu ja hyväksi todettu, bloggaus siitä täällä.
Hyvää oli tämäkin, jauhosta johtuen leipämäisempää kuin siemennäkkäri. Tein kaksi pellillistä, toisen päälle ripottelin sormisuolaa ennen paistamista, toisen päälle kuivattua rosmariinia. Suola osoittautui olevan liikaa, sekoitus itsessään on tarpeeksi suolainen meidän makuumme.
Tuo Risentan siemennäkkäri päätyi muuten Glorian ruoka ja viini -lehden vuoden 2015 kymmenen parasta markettilöytöä listalle, en siis ole ainoa joka siitä tykkää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti