Timotejn maa-artisokkasato on nyt nostettu ja syöty. Kerralla meni kaikki kahteen pekkaan, koko sato tuossa ämpärissä Niistä teimme maa-artisokkakeittoa, tällä reseptillä. Hyvää tälläkin kertaa, vaikka pähkinät jätin pois.
Olin ajatellut jonkunlaista leipää lisäksi, mutta ei oikein ollut mitään sopivia raaka-aineita kotona. Paitsi että oli paljon parmesaania jääkaapissa. Niinpä tein sitten parmesaanisipsejä.
Paista uunissa kunnes sopivasti ruskistuneet. Minulla oli kiertoilmauuni 200 asteessa ja olivat 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Nauti keiton tai salaatin kanssa leivän sijasta, sopivat myös alkudrinkin seuraksi. Varaa lautasliinoja, ovat meinaan aika rasvaisia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti