Arlan resepti tällä kertaa. Stockalla oli kalatiskillä torskrygg ja se on erinomainen valinta tähän reseptiin, toki muukin valkoinen kala käy. Luulen että kutsuivat tätä suomeksi nimellä turskan seläke. Kyseessä on se tasainen ja paksu pala fileestä, helppo ruoanlaitossa koska kypsyy tasaisesti.
Kala: Mausta kala suolalla ja valkopippurilla. Ruskista nopeasti kuumalla pannulla, siirrä uunin kestävään vuokaan ja kaada paistovoi kalan päälle.. Kypsennä 125 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia kunnes kypsää.
Timotej jo kertoikin perunamuffineista, löytyy täältä. Niiden, kalan ja kastikkeen lisäksi lautasella myös porkkanoita. Ne keitin puolikypsiksi ensin ja sitten paistoin voissa. Porkkana ja rakuunahan ovat klassinen makupari, joten tuo kastikkeen rakuuna sopi oikein hyvin porkkanoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti